Europa Conference League

Έρευνα για στημένο παιχνίδι της Ντινάμο Ζάγκρεμπ στο Conference League

Ερευνάται για χειραγώγηση το παιχνίδι της Ντινάμο Ζάγκρεμπ με την Μπαλκάνι για το Conference League.

H Εισαγγελία της Πρίστινα διέταξε ένορκη διοικητική εξέταση για το παιχνίδι της Ντινάμο Ζάγκρεμπ με την Μπαλκάνι για την δεύτερη αγωνιστική του Conference League. Όπως αναφέρουν μέσα από την Κροατία αλλά και από το Κόσοβο, υπάρχουν ενδείξεις για χειραγώγηση του αγώνα.

Οι δυο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες στις 5 Οκτωβρίου 2023, σε ένα παιχνίδι όπου οι φιλοξενούμενοι της Μπαλκάνι πήραν ένα απροσδόκητο διπλό με 0-2, με σκόρερ τους Κριέζου στο 44’ και Χαμίντι στο 83’.

Η εκπρόσωπος της Εισαγγελίας, Λαουρέτα Ουλάι, επιβεβαίωσε για την «Nationale» του Κοσόβου ότι έχει ξεκινήσει έρευνα για την επίμαχη συνάντηση. «Επιβεβαιώνουμε ότι η έρευνα του κρατικού εισαγγελέα διεξάγεται για αυτό το θέμα», είπε, με την αντίδραση της ομάδας να είναι άμεση.

«Γίνεται προσπάθεια να πέσει σκιά στην ιστορική νίκη που επιτεύχθηκε απέναντι στη μεγάλη ομάδα της Ντινάμο, σε έναν αγώνα που τράβηξε την προσοχή των ευρωπαϊκών και παγκόσμιων μέσων ενημέρωσης λόγω της μεγάλης επιτυχίας της ομάδας μας» αναφέρει η ανακοίνωση της Μπαλκάνι.

«Καλούμε όλες τις δικαστικές αρχές, την Εισαγγελία και το Δικαστήριο, τους ανακριτές και τους δημοσιογράφους, να ασχοληθούν σοβαρά με αυτό το θέμα και να ρίξουν φως σε κάθε δυνατή λεπτομέρεια στο κοινό. Όταν γίνει αυτό, όλοι οι εμπλεκόμενοι σε αυτήν την ιστορία πρέπει να φέρουμε ευθύνη γιατί δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να λερωθεί το όνομά μας από τον σύλλογο, τη δουλειά και τον ιδρώτα μας», προσθέτει.

Η Ντιναμό νίκησε με 3-0 την Μπαλκάνι στον τελευταίο αγώνα της φάσης των ομίλων στις 14 Δεκεμβρίου στο «Μάξιμιρ» και συνέχισε στα playoffs όπου απέκλεισε την Μπέτις. Στη φάση των 16 νίκησε εντός έδρας τον ΠΑΟΚ με 2-0, για να αποκλειστεί με 5-1 στην Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x